• Autovakanties

    Autovakanties

TUI Dichtbij Winter 19/20 volledig boekbaar

Het volledige aanbod van de Dichtbij-vakanties is boekbaar. Er is opnieuw een ruime keuze aan winterse vakantie-adresjes in België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Tip: Vroeg boeken loont

Profiteer van kortingen tot -20%.

Tip: Inbegrepen extra's in Frankrijk

Tip: Uniek logeren

Overnachten in een kasteel, paleis, kerk, klooster of een ander bijzonder pareltje? Kies dan een verblijf met het "uniek logeren"-label.

Tip: Belevingsarrangementen

Proeven, vieren, beleven en genieten: 4 thema's op maat

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Najaarsaanbieding Disneyland Paris

Boek voor 03/10/2019 en ontvang

Tot -35% op je verblijf
+
Verblijf cadeau voor kinderen t.e.m. 11 jaar

Geldig voor aankomsten van 01/10/2019 t.e.m. 05/01/2020.

Aanbieding geldig in minstens 1 Disney Hotel of Disney Nature Resort per aankomstdatum. Op bepaalde data kan een specifieke verblijfsduur vereist worden.


_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nieuw: glamping in Domaine Presqu'île de la Franqui

De gemoedelijkheid en de natuur van een camping, maar dan met alle denkbare luxe.
Domaine Presqu'île de la Franqui (Languedoc) is een autovrij domein waar u in alle rust kan genieten op het zonneterras en de kinderen zorgeloos kunnen spelen. Hier vindt u luxe-accommodaties, met keuze uit tent of chalet, waarbij de natuur compleet in zijn waarde is gelaten. Voor ontspanning kan uterecht in de spa, bij de vijftalige animaties of in het zwembad.